bootstrap themes
Mobirise

Groot en Scherp

Afdrukken van Groot en Scherp kunnen ook écht groot en scherp!
We beschikken over een zeer hoogwaardige fotoprinter die in staat is 1,60 meter breed te printen. Het is geen standaard large format printer, maar een printer die als een fotoprinter is geconfigureerd. Een fotoprinter als deze beschikt over ultrachrome inkten die met de juiste papieren en ijkingen een enorm gamma (Adobe RGB) kan produceren. Voor ons is het belangrijk om goede reproducties van bijvoorbeeld schilderijen en andere kunst te kunnen maken. Verder is het natuurlijk mooi dat de lat voor dit doel hoog ligt en de resultaten bij andere toepassingen ook goed zijn.

De printer wordt bij ieder "papiersoort" ingesteld op maximale kleurweergave en daarna geijkt middels honderden kleurenvakjes die door een kleurenanalizer wordt ingemeten. Op deze manier halen we het uiterste uit de papier/inkt combinatie. We testen papiersoorten om te kijken welke het grootste kleurengamma weer kan geven. De printer werkt met een Adobe RGB kleurruimte welke een stuk ruimer is dan een standaard  CMYK kleurruimte.

De fabrikant van de printer en de inkten geeft aan dat de kleuren 75 jaar houdbaar zijn onder bepaalde omstandigheden. Wij behandelen de afdrukken ook nog met een speciaal voor dit doel ontwikkelde lak of voorzien het van een speciaal laminaat, waardoor de kleuren nog langer goed blijven. We hebben ervaring dat, zelfs onder zware omstandigheden in de buitenlucht, de kleuren het lang uithouden.

Mobirise
Mobirise

Adrukservice, maar ook aanbrengservice

Sommige grote afdrukken kunnen niet gewoon even worden opgehangen. We nemen dit werk graag uit handen en plakken, monteren of hangen de afdruk graag voor u op.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Bob Strik fotografie
Groot en Scherp

Bel: 06-14365081                    
info@grootenscherp.nl